15/10/14

Vilassar de Dalt inaugura el curs escolar

El teatre La Massa va acollir, dilluns al vespre, l'acte d'inauguració del curs escolar 2014-2015 de Vilassar de Dalt. En aquesta edició es va comptar amb la presència de la filòsofa i sociòloga, Marina Subirats.

L'acte inaugural del curs escolar va estar presentat per la periodista vilassarenca Àgata Fàbregas que va començar amb la presentació dels representants del món educatiu de Vilassar de Dalt. Tot seguit, la regidora d'Educació, Maria Lluïsa Ruhí, es va dirigir als assistents amb un parlament de benvinguda i un agraïment als professionals educadors del municipi.

L'acte va continuar amb la intervenció de Marina Subirats, filòsofa i especialitzada en sociologia de l'educació i de la dona. És membre del Consejo Escolar del Estado i està vinculada a organismes punters del món educatiu com la Fundació Bofill o l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB. Subirats va centrar el seu discurs a “millorar la convivència i rebaixar la violència” incidint en el fet que l´escola ha de ser un lloc on s´ensenyin els valors de la mateixa manera als nenes que a les nenes, sense diferenciar per sexes com fan, per exemple, en la publicitat de joguines des d'on també transmeten i normalitzen la violència entres els infants. 


La inauguració del curs va acabar amb la intervenció de l'alcalde, Xavier Godàs, que va agrair al ponent la seva xerrada i a tots els representants de centres i agents educatius la seva tasca.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada