20/4/15

Primera edició de la Mini Vilatrail

El passat dissabte 18 d'abril es va celebrar la primera edició de la Mini Vilatrail, un cursa de muntanya pels més joves que va sorgir com a proposta del Consell d'Infància i que ha acabat sent una realitat. La cursa va reunir 80 partcipants!

Quan faltaven pocs minuts per les 11 del matí, la vuitantena de nois i noies participants es col·locaven a la línia de sortida per rebre les instruccions dels organitzadors. Abans, però, uns exercisis d'escalfament de la mà de l'entrenador Uri Galvany acompanyat per voluntaris i guies de la cursa. Tot seguit, es va donar el tret de sortida del que ha estat la primera edició de la Mini Vilatrail amb sortida i arribada des de la Escola Infantil de Can Roura. Els participants van poder escollir entre dos circuits: un de 3,5km i un de 4,5km que van transcórrer per corriols de la zona del torrent Daniel, can Mayoles i els pins de can Silva.

En acabar els corredors van poder recuperar forces a l'avituallament preparat al pati de l'Escola Infantil on els esperaven peces de fruita, croissants, xocolata i begudes. Tots els nois i noies van rebre un diploma i una medalla de la mà de les regidores d'Esports i d'Educació, Imma Ninet i Maria Lluïsa Ruhí.

La Mini Vilatrail va sorgir l'any passat del Consell d'Infància i ha estat treballada amb els nois i noies que han format part del Consell, els dinamitzadors Carme Terradas i Carles Corbalán que han tingut el suport del Club Fondistes de Vilassar, el Club d'Espai i l'AE Serra de Marina.

Estem molt contents de poder ensenyar-vos les fotos d'aquesta activitat.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada