27/10/16

La participació social dels infants i joves, centre del V Fòrum Educatiu

La cinquena edició del Fòrum Educatiu de Vilassar de Dalt es va centrar en la participació social com a dret fonamental dels nens i joves. La trobada va reunir membres de tota la comunitat educativa del poble i va comptar amb la participació de la psicòloga, Dolors Navarro.




Mestres, educadors, infants, pares i mares es van reunir aquest dissabte 22 d'octubre a l'Espai Cívic Les Escoles per debatre al voltant de la participació social dels infants i joves. La jornada va començar amb la presentació de la psicòloga Dolors Navarro que va apuntar a un canvi de paradigma en la visió de la participació social dels infants, posant-los en el centre del procés de presa de decisions i convertint-los en part implicada de tot el procés, donant-los llibertat per prendre el protagonisme que decideixin.




El V Fòrum educatiu va continuar amb una taula de bones pràctiques on hi van prendre part infants i joves implicats en diversos processos participatius, des de l'esplai al consell de joves. El Fòrum va acabar amb un taller i la presentació de les conclusions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada